 |
|
Autor |
Wiadomość |
rudyna102
Administrator
Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 46
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Nie 11:23, 01 Mar 2009 |
 |
oto kilka przepisów jak przeżyć w buszu z małym zapasem gotówki:
-zalac kuskus wrzatkiem i wymieszac z gotowym sosem. posolic w "międzyczasie"
-2 duże bułki, 4 parówki i mały słoik musztardy
a to uniwersalny przepis na potrawę w warunkach studenckich(poradnik dla opornych!):
1.kroisz bułkę na pol
2.wyciagasz z lodowki wszystko co mozliwe
3.kroisz w plasterki/scierasz/itp
4.kladziesz warstwami na jednej polowce bulki
5.smarujesz/posypujesz dodatkami
6.przykrywasz druga polowka
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
 |
 |
|
 |
safe-cracker
Oficer
Dołączył: 03 Mar 2009
Posty: 2
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Wto 19:39, 03 Mar 2009 |
 |
Znam łatwiejszy sposób przygotowania czegoś 'jadalnego'
Bierzesz bulke, odwracasz ją 'do góry nogami', smarujesz spód masłem (oczywiście o ile jesteś szczęśiwym posiadaczem masła i kładziesz na to ser, szynke czy co ci sie tam wymarzy ;P
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
 |
 |
rudyna102
Administrator
Dołączył: 26 Lut 2009
Posty: 46
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
|
Wysłany:
Wto 21:12, 03 Mar 2009 |
 |
zdecydowanie ser czy szyneczka to tylko pokorne marzenia ;d zapraszam do pisania nowych tematów ;]
|
Post został pochwalony 0 razy
|
|
 |
 |
Blizna
Oficer
Dołączył: 03 Mar 2009
Posty: 12
Przeczytał: 0 tematów
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Olsztyn
|
Wysłany:
Pon 18:15, 09 Mar 2009 |
 |
ja mam najprostszy sposób, jeśli jesteś szczęśliwym posiadaczem małej sumki(jeśli nie masz to trzeba znalesc albo przynosisz do sklepu wszystko co masz bierzesz na sell) idziesz do sklepu, kupujesz co ci trza i sobie jesz
Jeśli kupisz picie nawet się napijesz i nie umrzesz z pragnienia.
|
Post został pochwalony 0 razy
Ostatnio zmieniony przez Blizna dnia Pon 18:17, 09 Mar 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
 |
 |
|
fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB
© 2001/3 phpBB Group :: FI Theme ::
Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
| |